Több száz beszállító partnerünk közül csak a legfontosabbakat szeretnénk kiemelni.

Prebena tűzéstechnika és kompresszorok, profi szakemberek számára: cégünk a német Prebena márka hivatalos magyarországi  importőre. Tűzőkapcsok és szegek, dugattyús kompresszorok, kapocs- és szegbelövő gépek széles választékát tartjuk állandó raktárkészleten. A szombathelyi raktárból történik a szakkereskedők áruellátása az egész ország területén. Speciális tűzőgépeink tesztelési lehetőségeiről érdeklődjön személyesen.

Festool prémium kategóriás német faipari elektromos gépek és csiszológépek: kategóriájában világelső márka. Cégünk kiemelt helyi Festool szakkereskedő. Szakmai információk igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Időpont egyeztetést követően meglátogatjuk Önt bemutató autónkkal és személyesen tesztelheti gépeinket. 

Makita ipari kisgépek, erdészeti, kertészeti gépek: a közismert japán márka bármelyik terméke elérhető cégünknél. Érdemes informálódni a rengeteg terméket tartalmazó, negyedévente megújuló akciós Makita kiadványokról, erdészet-kertészet és elektromos/akkus kisgépek kategóriában. Kérje az akciós kiadványokat és katalógusokat elérhetőségeinken. 

Cromwell angol iparellátó márka: kérje több ezer terméket tartalmazó katalógusunkat, mely fém-, faforgácsolás, levegős kisgépek, kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök, mérőeszközök széles választékát tartalmazza. A termékek 90%-a azonnal elérhető helyi raktárról, vagy a központi magyarországi raktárból 1-2 munkanapon belül szállítható. Cégünk kiemelt helyi Cromwell szakkereskedő.

Norton csiszolástechnika: Norton csiszolóanyagok széles választéka, csiszoló papír és vászon ívek, barkácsszalagok, vágó és tisztítókorongok, egyenes csiszolókövek, élezőkövek. Faipari, fémipari csiszolószalagok akár egyedi méretre végtelenítve is elérhetőek nálunk. Gyémánt csiszoló és vágókorongok, fúrókoronák, építőipari vágógépek (fal-, aljzat-, csempe-, téglavágó gépek), magfúrók, betonsimítók. A Norton márka a világ legnagyobb csiszolástechnikai cégcsoportjának (Saint-Gobain) tagja.

Jonnesway kéziszerszámok: kiváló minőségű szerelőipari szerszámok széles választéka. A termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek való megfelelés mellett, több szakmai szabadalommal is rendelkeznek. A Jonnesway szerszámok a profi verenysportban évek óta kiemelkedő helyen szerepelnek, valamint a világ vezető autógyárai is elismerik és használják a termékeket.

Riegler levegős rendszertartozékok, csatlakozók, tömlők. Cégünk összekötő kapocs a német Riegler pneumatika és automatizálási gyűjtőmárka raktára és Magyarország között. A raktárból a rendeléstől számított 2-3 munkanap alatt érkezik az áru hazánkba. A szállítási díj 50.000 HUF nettó érték felett ingyenes! Kérje árral ellátott 600 oldalas katalógusunkat. A szállítási időt a katalógusban szereplő összes termékre tudjuk vállalni.

A DEWALT több mint 90 éve tervez és gyárt elismert ipari minőségű szerszámokat. Az első radiálkörfűrész megalkotása 1923-ra nyúlik vissza, és Raymond Dewalt nevéhez fűződik. A Dewalt mérnökei több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött olyan fejlesztésekkel állnak elő évről-évre, melyeknek köszönhetően termékeik szerte a világon ismertté és elismertté váltak. Észak-Amerikában az első számú ipari márkáva lépett elő.

 

Ezenkívül Portwest munkavédelmi eszközöket és munkaruhákat, Holzmann faipari-, fémipari telepített gépeket, olcsóbb kategóriás Stayer kisgépeket, Alpen, Maykestag forgácsolóanyagokat, Stabila mérőeszközöket, Dimar faipari marókat, Rothenberger csőszerelő gépeket is forgalmazunk.

          

Feliratkozás a hírlevélre

Partnerek

Fatáj www.fataj.hu Fatudakozó