Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Termék részletek


SHEPPACH DS920 falcsiszoló

-39%
SHEPPACH DS920 falcsiszoló
 • SHEPPACH DS920 falcsiszoló
87 860 Ft
Akció: 54 000 Ft
Kezdete: 2019.02.18   A készlet erejéig!
Falcsiszoló zsiráf
 • A gipszkarton falak vagy polisztirol (hungarocell) táblák csiszolása, festés vagy lakkozás előtti felület előkészítése, és más, nagyobb területeken végzendő hasonló munkák általában hosszadalmasak és fárasztóak.
  A Scheppach DS 920 hosszú szárú csiszolójának (úgynevezett zsiráfnak) és nagy csiszolófelületének köszönhetően, ezt a feladatot sokkal hamarabb el lehet végezni. Mivel a különböző anyagokat különböző sebességgel kell csiszolni, a csiszológép sebességszabályozóval van felszerelve. A csiszoló tartozéka egy hosszabbítható teleszkópos kar, amelynek segítségével akár 170 cm-ig meghosszabbítható a gép hossza, így könnyeben elérhető pld. a mennyezet és a nehezebben hozzáférhető helyek is. A tépőzáras csiszolópapír könnyen és gyorsan kicserélhető. Az ergonomikusan kialakított csiszológép és a puha, csúszásgátló markolat kényelmes munkavégzést biztosít hosszú időn keresztül.
  A csiszológép többféle tartozékból áll, úgymint, 6 darab különböző szemcsével rendelkező csiszolópapír, 4 m hosszú elszívó tömlő és 2 darab szűkítő a különböző porszívók csatlakozásához. A porelszívás lehetőségével jelentősen csökkenthető a csiszolás során keletkezet pormennyiség. A gép könnyen szétszedhető három részre, így kevés helyet foglal el, és könnyen szállítható, akár a gépkocsi csomagtartójában is.
  Hosszabbítható szerkezet - egyszerű tárolás, elszívó tömlő, 6 x kör alakú csiszolópapír tartozéka a gépnek
 • 6 darab különböző szemcsével rendelkező csiszolópapír
  4 m hosszú elszívó tömlő
  2 darab szűkítő a különböző porszívók csatlakozásához
Webáruház készítés