Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PREBENA VIGON 240 Kompresszor

PREBENA VIGON 240 Kompresszor
72 009 Ft
Egyfázisú dugattyús kompresszor.
 • A PREBENA VIGON 240 kompresszor hagyományosan az egyik legnépszerűbb kompresszor a PREBENA sorozatból.
  A nagyon jó ár-érték arány és az egyszerű kezelhetőség miatt számos területen alkalmazzák.
  Függetlenül attól, hogy gumiabroncsot töltsön fel, vagy egy PREBENA szegezőt sűrített levegővel szállítson - a 240 l / perc szívó
  teljesítményű nagy teljesítményű egység, általában elég sűrített levegőt biztosít a különböző feladatok elvégzéséhez.
  Nagyon tartós és kevés karbantartást igényel alacsony olajfogyasztásának és nagy szívószűrőnek köszönhetően.

  A sűrített levegős kompresszorokat manapság számos területen használják. Az otthoni és a hobbi munkától a professzionális felhasználásig
  a sűrített levegőt sok területen használják. A VIGON 240 jó alapellátást jelent a legtöbb sűrített levegőellátáshoz.

  A felszerelés szempontjából a VIGON 240 nagyobb energiát, nagyobb kazánteljesítményt és kiegészítő kerekeket kínál mobil használatra.

  A VIGON 240 dugattyús kompresszorunk különösen alkalmas magánlakások javítására,
  de professzionálisabb munkára is. Ezzel a készülékkel például kárpitozás vagy apró festési munkák végezhetők el.
  A maximális 8 bar nyomása, a 160 liter / perc töltési kapacitása és a 240 liter / perc szívókapacitása révén folyamatosan elegendő sűrített levegő
  áll rendelkezésre a műhelyében.
  A robusztus görgőknek köszönhetően a kompresszor könnyen szállítható még egyenetlen terepen is, és a kompresszor mozgathatóvá válik.
  A stabil kerekeken kívül az egységet is nagyon könnyű gondozni, és működési ideje akár 70% is lehet.
  Az alacsony olajfogyasztás és a nagy szívószűrő alacsony karbantartást biztosít.
  Ezenkívül a kompresszor TüV-mentes, tehát nincsenek további költségek.

  Összefoglalva: ha önindító kompresszort keres, amely szintén alkalmas professzionális alkalmazásokra, a VIGON 240 nagyon jó ár-érték arányt kínál
  Méretek: H 300 x Sz 340 x M 570 mm
  A PREBENA VIGON 240 kompresszor hagyományosan az egyik legnépszerűbb kompresszor a PREBENA sorozatból. A nagyon jó ár-érték arány és az egyszerű kezelhetőség miatt számos területen alkalmazzák. Függetlenül attól, hogy gumiabroncsot töltsön fel, vagy egy PREBENA szögezőt sűrített levegővel szállítson - a 240 l / perc szívóteljesítményű nagy teljesítményű egység általában elég sűrített levegőt biztosít a különböző feladatok elvégzéséhez. Mint a teljes VIGON sorozatnál, a VIGON 240 szintén nagyon tartós és kevés karbantartást igényel alacsony olajfogyasztásának és nagy szívószűrőnek köszönhetően.  A sűrített levegős kompresszorokat manapság számos területen használják. Az otthoni és a hobbi munkától a professzionális felhasználásig a sűrített levegőt sok területen használják. A VIGON 240 jó alapellátást jelent a legtöbb sűrített levegőellátáshoz.

  A felszerelés szempontjából a VIGON 240 nagyobb energiát, nagyobb kazánteljesítményt és kiegészítő kerekeket kínál mobil használatra. A kisebb modellekkel ellentétben a VIGON 120.

  A VIGON 240 dugattyús kompresszorunk különösen alkalmas magánlakások javítására. De professzionálisabb munkát is; ilyen készülékkel például kárpitozás vagy apró festési munkák végezhetők el. A maximális 8 bar nyomása, a 160 liter / perc töltési kapacitása és a 240 liter / perc szívókapacitása révén folyamatosan elegendő sűrített levegő áll rendelkezésre a műhelyében. A robusztus görgőknek köszönhetően a kompresszor könnyen szállítható még egyenetlen terepen is, és a kompresszor mozgathatóvá válik. A stabil kerekeken kívül az egységet is nagyon könnyű gondozni, és működési ideje akár 70% is lehet. Az alacsony olajfogyasztás és a nagy szívószűrő alacsony karbantartást biztosít. Ezenkívül a kompresszor TüV-mentes, tehát nincsenek további költségek.


  Egy másik szolgáltatás, amelyet kínálunk: Bármikor bármikor szakmai tanácsot kaphat tőlünk a boltban. Igény esetén megrendelhet minden alkatrészt és kiterjedt kiegészítőt a VIGON 240-hez.

  Ha a VIGON 240 kompresszor nem nyújt megfelelő szállítási teljesítményt, és több sűrített levegőre van szüksége más alkalmazásokhoz, akkor a VIGON 300 erősebb verziója érdekelheti Önt.

  Összefoglalva: ha önindító kompresszort keres, amely szintén alkalmas professzionális alkalmazásokra, a VIGON 240 nagyon jó ár-érték arányt kínál.

 • Gyártó/Szállító
  PREBENA
  Garancia
  1 év
  egyfázisú /teljesítmény kw
  1,5
  Fordulatszám (ford./perc)
  2840
  Szívott levegő mennyiség (liter/perc)
  240
  Szállított levegőmennyiség (liter/perc)
  160
  Maximális nyomás (bar)
  8
  Tartály kapacitás (liter)
  24
  Cikkszám
  100493
  Tömeg
  25 kg/db
Webáruház készítés