Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Termék részletek


Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-D16 4-16mm-ig

 Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-D16 4-16mm-ig
85 628 Ft
Különösen alkalmas kényes anyagokhoz, mint pl. fólia, karton, papír stb.
Hozzávaló D kapocs lásd: PREBENA szegek, kapcsok, rögzítőelemek
PREBENA kapcsok
 • Ez az Optiwear Technology technológiával ellátott erős tűzőgép a GP sorozathoz tartozik (German Power), amelynek professzionális felhasználásával kb. 3 000 000 lövés élettartama érhető el! Az optimalizált kopó alkatrészek és az újonnan kifejlesztett fejszelep vezérlés révén nem csak a teljesítmény javult, hanem a tüzelési sorrend és a hosszú élettartam is.

  Az 1GP-D16 feldolgozza a D típusú kapcsot 4-16 mm hosszúságban és 12,5 mm hátulsó szélességben. A rendkívül alacsony, mindössze 0,86 kg súlya lehetővé teszi a maximális használatot a műhelyben, ahol a készüléket gyakran használják kárpitozáshoz és dekorációhoz. A D-szorító lapos hengerelt huzalán keresztül (0,5 x 1,25 mm) köszönhetően a pneumatikus szögezőt különösen érzékeny anyagok, például fólia, karton és papír rögzítésére is használják.

  Az 1GP-D16 egyetlen lökést enged fel, és a hosszú szerszámrúdnak köszönhetően tiszta látóteret biztosít a munkadarabnak, hogy pontosan elhelyezhesse a bilincseket. A kipufogó levegő a ház hátulján keresztül távozik, és a jó minőségű alváz-tároló biztosítja a gyors újratöltést.

  A D-bilincsek galvanizált változatban (CNK) kaphatók, és a sokféle kötőelemhez tartoznak, amelyeket a PREBENA Németországban gyárt a magas minőségi előírások miatt.

 • Gyártó/Szállító
  PREBENA
  Garancia
  1 év
  Kapocshossz (mm)
  4-16 mm
  Üzemi nyomás (bar)
  4-7
  Levegőszükséglet /lövés (liter)
  0,27
  kapocs vállszélesség (mm)
  12,5
  munkatípus
  általános kapcsozógép
  Huzalméret (mm)
  0,5x1,25
  Cikkszám
  1GP-D16
  Tömeg
  860 g/db
Webáruház készítés