Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Termék részletek


Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-V16 6-16mm-ig

Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-V16 6-16mm-ig
88 341 Ft
Kárpitozás, dekorációk, szigetelőanyagok, fólia, szőnyeg, filc, bőr,fólia, papír rögzítése.
 • Ez az Optiwear Technology technológiával ellátott erős tűzőgép a GP sorozathoz tartozik (German Power), amelynek professzionális felhasználásával kb. 3 000 000 lövés élettartama érhető el!
  Az optimalizált kopó alkatrészek és az újonnan kifejlesztett fejszelep vezérlés révén nem csak a teljesítmény javult, hanem a tüzelési sorrend és a hosszú élettartam is.

  Az 1GP-V16 feldolgozza a V kapcsokat 6-16 mm hosszúságban és 9 mm hátsó szélességben. A rendkívül alacsony (0,86 kg) súly maximális kényelmet biztosít a műhelyben,
  ahol a készüléket gyakran használják kárpitozáshoz, dekorációhoz és szigetelőanyagok rögzítéséhez.
  A szokásos horganyzott V-bilincs kis vezetékvastagsága miatt (0,58 x 0,75 mm) meggyőzi a feldolgozandó anyagok, például szövet, bőr, fólia és hab tökéletes csatlakoztatásával.
  Mivel az anyagban csak csekély nyomok maradnak, a V-szorítót gyakran használják ideiglenes feszítő folyamatokhoz is, például a cipőiparban vagy a szárítógépben.

  A tűzőgépnek egyetlen lövedéke van, a hosszú köröm orra tiszta látóteret biztosít a munkadarabnak. A rendkívül sima indítórendszer támogatja a készülék gyors begyújtási sorrendjét és
  nagy ütközési erejét. Az 1GP-V16 pneumatikus szögelõ praktikus magazinzárral rendelkezik, és a kiváló minõségû alátöltõ magazin kilátóablakkal biztosítja a gyors újratöltést.
  A elszívott levegő a ház hátsó részén keresztül távozik.

  A V-szorítók galvanizált változatban (CNK) kaphatók, és azok között a sok rögzítőelem között vannak, amelyeket a PREBENA Németországban gyárt magas minőségi előírásainak köszönhetően. Maga az eszköz 1GP-V16-Keder megjelöléssel is kapható a keder profilok speciális rögzítéséhez.

 • Gyártó/Szállító
  PREBENA
  Garancia
  1 év
  Kapocshossz (mm)
  6-16
  Üzemi nyomás (bar)
  4-7
  Levegőszükséglet /lövés (liter)
  0,27
  kapocs vállszélesség (mm)
  9
  munkatípus
  szűcsipari , bőripari munkák
  Huzalméret (mm)
  9
  Cikkszám
  1GP-V16
  Tömeg
  860 g/db
Webáruház készítés