Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Termék részletek


Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-A25 8-25mm-ig

Kárpitos kapocsbelövőgép PREBENA 1GP-A25 8-25mm-ig
96 581 Ft
Bútor hátfal,kárpitozás, dekorációk, szigetelőanyagok, fólia, szőnyeg, filc, papír rögzítése.
Hozzávaló kapocs lásd: PREBENA A kapocs
 • Az 1GP-A25 kompakt tűzőgép az új "Optiwear" sorozatból készül, amelyet kifejezetten professzionális felhasználásra fejlesztettek ki, amelyet gyorsabb tüzelési sorrend és nagyobb ütési szilárdság jellemez. Az optimalizált kopóalkatrészekkel az 1GP-A25 több millió kapcsot képes feldolgozni. Az újonnan kifejlesztett fejszelep-vezérlés optimalizálja a levegőfogyasztást, ami nem csak megkönnyíti a kiváltási folyamatot, hanem tükröződik az optimális lövésmintázatban is: a kapcsokat egyenletesen vezetik be az anyagba - még egy gyorslövés-sorozat mellett is. Ez különösen akkor fontos, ha a pneumatikus szöget kárpitozás és falburkolatok esetében használják. Az 1GP-A25 készüléket kifejezetten ezekre az alkalmazási területekre tervezték, és szövet, bőr, szigetelőanyag, hab, fólia, tapadó szőnyegek és burkolatok rögzítésére alkalmas.

  Mindössze 0,86 kg súlya és kompakt kialakítása révén ez a pneumatikus szögező optimális kezelhetőséget kínál. A hosszú szerszámrúd és a tiszta látómező lehetővé teszi a felhasználó számára a bilincsek pontos elhelyezését, még nehezen hozzáférhető területeken is, ami jelentősen megkönnyíti a kárpitozó és a belsőépítész munkáját. A kiváló minőségű alátöltő magazin rengeteg helyet biztosít a kapocsok számára, és a praktikus magazin reteszét egyetlen kézzel lehet kinyitni, és enyhe ellennyomás mellett is visszapattan a helyére. Az 1GP-A25-hez egy nézőablak is van csatlakoztatva a magazin oldalához, hogy mindenkor szemmel tartsa a töltési szintet.

  Ez a sokoldalú 1GP -A25 körömfegyver 8-25 mm hosszúságú "A" típusú PREBENA tűzőkapcsot dolgoz fel . A 12,9 mm hátulsó szélesség garantálja a megfelelő anyag biztonságos rögzítését anélkül, hogy megsérülne. Alapkivitelben ezt a kapcsot horganyzott acélból (CNK) szállítják, és 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 és 25 mm hosszúságban kaphatók .

 • Gyártó/Szállító
  PREBENA
  Garancia
  1 év
  Kapocshossz (mm)
  8-25
  Üzemi nyomás (bar)
  4-7
  Levegőszükséglet /lövés (liter)
  0,27
  kapocs vállszélesség (mm)
  12,8 mm
  munkatípus
  kárpitos kapcsozógép
  Huzalméret (mm)
  0,66x0,95 mm
  Cikkszám
  1GP-A25
  Tömeg
  860 g/db
Webáruház készítés